Hosting Hesabinin Silinmesi

Hosting hesaplarının silinme işlemleri 2 süreç dahilinde gerçekleşir,

1- Müşteri Paneli >> Hosting Hizmetlerim alanından İptal Talebi butonuna tıklayarak iptal talebinde bulunduğunuzda,

2- Hizmet süreniz sona erdikten 3 gün sonra.

 

Bu işlemler tamamen otomasyon tarafından yapıldığı için hosting silinme işlemi sırasında tüm verileriniz silineceği için yedek almanızı tavsiye ederiz.

  • 11 Bu dökümanı faydalı bulan kullanıcılar:
Bu cevap yeterince yardımcı oldu mu?

İlgili diğer dökümanlar

HTML:IFrame-gz[Trj] Virusu

Son zamanlarda büyük hızla büyüyen yeni virüs birçok webmasterın...

Domain Uzantılı MSN/Hotmail Hesabı Açmak

Bu konuyla ilgili güzel bir anlatımı  ...

Bandwith Nedir? Trafik Nedir?

Bandwith kelimesi Türkçede bant genişliği anlamına gelmektedir. Kısaca...

Windows Hosting ve Linux Hosting Arasindaki Fark

Windows Hosting Windows hosting, asp, asp.net , Microsoft SQL yazılımlarını çalıştırmak...

Hosting Duzenleme

Hosting hesabınızın düzenlenmesi ve ayarları konusunda sıkıntı yaşıyorsanız bir destek...